• DOLAR 32.397
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.303
  • ...
Artuklu Üniversitesi `MAU Mobil`i hayata geçirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Artuklu Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerinin günlük yaşamda ihtiyaç duydukları birçok işlemi birkaç tuş ile yapabilmelerini sağlayan "MAU Mobil" uygulaması, Türkiye'nin en gelişmiş sayılı mobil uygulamaları arasında yer alıyor.

Android ve iOS platformlarında kullanıma sunulan "MAU Mobil" ile üniversitenin internet sitesinde yayımlanan duyurulara, haberlere ve etkinliklere kolayca erişim sağlanabildiği gibi üniversite bünyesinde yer alan bütün akademik ve idari birimlere rahatlıkla ulaşılabileceği bildirildi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça; etkinlikler, sosyal ağlar, öğrenci bilgi sistemi, yemek menüsü gibi içerikleri barındıran "MAU Mobil" uygulamasının Mardin Artuklu Üniversitesine erişim sağlamak isteyen genel kullanıcıların yanı sıra öğrencilere, akademisyenlere ve idarecilere büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade etti.

"MAU Mobil" ile kullanıcıların üniversite bünyesinde yapılacak kültür ve sanat etkinlikleri ile konferanslardan da haberdar olacaklarını belirten Ağırakça, uygulamanın telefon ve tabletlere yüklenerek, mekân sınırlaması olmadan bilgiye ulaşmanın konforunun yaşanacağını söyledi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir