• DOLAR 32.601
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2489.583
  • ...
SON DAKİKA
Umut Kervanı Muş`ta yüzlerce muhtaç aileye kurban eti ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde olduğu gibi Umut Kervanı Vakfı, Muş'ta da daha önceden tespit ettiği yüzlerce muhtaç ve yetim aileye kurban eti ulaştırdı.

Kesilen kurban etlerini parçalar haline getiren ve eşit ağırlıkta poşetlere koyan vakıf gönüllülerinden oluşan ekipler, mahalle mahalle dolaşarak daha önceden tespit edilen fakir ailelere kurban etlerini dağıttı.

Kurban kesim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bülent Balkaya, "Allah'a hamd olsun bugün de bu organizasyonu sorunsuz bir şekilde sürdürdük. Her sene olduğu gibi bu yılda ciddi bir artış vardı. Bu anlamda halkın yoğun teveccühü vardı. Çok şükür kurbanlıklarımızı kestik. Kestiğimiz kurbanlıkların paketlemesini yaptık. Dağıtımının da bir kısmını yaptık, diğer kısmını da dağıtmaya devam ediyoruz." dedi.

Bu yıl yüzlerce aileye et dağıtacaklarını belirten Balkaya, "Bu sene yaklaşık 30 küçükbaş hayvan kesmiş bulunmaktayız. Kesilen kurbanlıkların dağıtımı için bir ekip oluşturduk. Mahalle mahalle ekiplerimizi dağıttık. Kurban etini ulaştırmadığımız aileler, bilgi vermemiz sonucu vakfımıza gelerek etlerini almaktadırlar. Bu anlamda nasip olursa yüzlerce aileye et dağıtmayı düşünüyoruz." şeklinde konuştu. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir