• DOLAR 32.56
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Kozluk`ta 150 aileye kurban eti yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

Fakir, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek amacıyla kurulan Umut Kervanı Vakfı, Kozluk'ta 150 muhtaç aileye kurban eti yardımında bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı'nın Kozluk'taki yetkilisi Abdulcelil Bala, dernek üye ve gönüllülerinin hummalı çalışmaları sonucu kesilen kurbanlıkların fakir ve muhtaçlara ulaştırıldığını, söyledi.

İmkânları ölçütünde ilçede yardım faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini dile getiren Bala, "Vakıf olarak zengin ile fakir arasında köprü görevini ifa etmeye çalışıyoruz. Kurban Bayramı vesilesiyle önceden tespit edilen ve yardıma muhtaç 150 aileye paketlenen kurban etlerini ulaştırdık. Kimi aileler belki de yılda bir defa evine et götürecek imkâna sahip değil. Kurban Bayramı vesilesiyle bu aileler sofralarında et görmüş oluyorlar. Gönül isterdi ki daha fazla aileye yardımda bulunalım. Ancak imkânların el verdiği ölçüde çalışmalarımızı devam ettirmeye çalışıyoruz. Hayırseverlerden de bu anlamda hassasiyet bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bala, kurbanlıkların fakirlere ulaştırılmasında emeği geçen başta üye ve gönüllüleri olmak üzere hayırseverlere teşekkürlerini iletti. (Muhammed Said Aksoy- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir