• DOLAR 32.331
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2284.383
  • ...
 "Umut Kervanı Vakfı güzel bir örneklik teşkil ediyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin beraberindeki bir heyetle, Batman İvme Et Entegre Tesisini (mezbahane) ziyaret ederek, bayramın birinci gününden beri hummalı bir çalışma yürüten Umut Kervanı Vakfı'nın çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahin, burada vakıf çalışanlarını bayramlarını tebrik ettikten sonra bir kurban bağışladı

Yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, Umut Kervanı Vakfı'nın her yıl on binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırdığını belirtti.

Yaptıkları hayırlı çalışmalarla vakfın, halkın takdirini kazandığını aktaran Şahin, "Umut Kervanı Vakfının kurban kesim işlemlerini geldik, gördük. Allah-u Teâlâ hayırlarını kabul etsin. Bayramın birinci günü olmak üzere bugün de dahil bayramlarını evlerinde geçirmeyip fakir ve muhtaçlara ulaştırmak üzere Umut Kervanı Vakfının gönüllü ve personelleri harıl harıl çalışmakta, büyük bir özveriyle muhtaçlara kurban eti ulaştırmaya çalışmaktadırlar. Biz de geldik, kurbanımızı fakir ve muhtaçlara ulaştırmaları için Umut Kervanı Vakfına bağışladık. Kurbanımızı kestirdik. Allah-u Teâlâ hem bizden hem de kurbanlarını kesen bütün kardeşlerimizden kurbanlarını kabul etsin." dedi.

Açıklamanın devamında Şahin, şunları söyledi: "Bundan böyle ümmetin İsmailleri kurban edilmesin diye onların yerine Rabbimiz bu kurbanları bütün Müslümanlardan kabul etmesini diliyorum. Böylelikle bu kurban bayramında muhtaç ve fakirlerin yüzünü güldürmek, kardeşliğimizi pekiştirmek üzere bu çalışmaları takip ediyoruz ve bu çalışmalarda bulunmaya çalışıyoruz. Umut Kervanı Vakfının çalışanları, gönüllüleri bu anlamda maşallah çok güzel bir örneklik teşkil etmektedirler. Allah-u Teâlâ kurban veren, kestiren bütün Müslümanların kurbanlarını kendi rızası için kabul etsin ve bunda aracı olan kardeşlerimizden de Allah-u Teâlâ razı olsun. Umut Kervanı Vakfının çalışmalarını takdir ediyoruz. Allah'u Teâlâ bu kardeşlerimize güç ve kuvvet versin." (M.Fatih Akgül-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir