• DOLAR 32.591
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2417.666
  • ...
Umut Kervanı Midyat`ta muhtaçlara umut oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi İstanbul'da bulunan Umut Kervanı İnsanı Yardım Vakfı, muhtaçların umutlarına çare olmaya devam ediyor.

Merkezi İstanbul'da bulunan Umut Kervanı İnsanı Yardım Vakfı, başlattığı 'Kurbanlarınız yetim,muhtaç ve fakire umut olsun'  kampanyası kapsamında Midyat'ta da yüzlerce yetim,muhtaç ve fakir aileye kurban eti ulaştırdı.

Sabahın ilk saatlerinde Mercimekli Mahallesi'nde bulunan et entegre tesisinde  teşrik tekbirleriyle kesilen kurbanların etleri daha sonra eşit ağırlıkta poşetlere konuldu.

Kurban faaliyetleriyle ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Midyat Temsilcisi Nureddin Ayyıldız, fakir ile zengin arasında hayırlı bir köprü görevi üstlendiklerini ve bunu en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ayyıldız, "Umut Kervanı Midyat Temsilciliği olarak bu yılki kurban kesimimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. 11 küçükbaş ve 2 tane büyükbaş  olmak üzere toplam 25 hisse kurbanımızın kesimlerini gerçekleştirdik . Onlarca aileye ulaştırılmak üzere poşetlenip dağıtılacaktır. Allah-u Teâlâ hayır sahiplerinin hayırlarını kabul etsin. Bizler de burada zengin ile fakir arasında muhtaçlara ve fakirlere dağıtılmak üzere kurban etlerini poşetleyip bir köprü vazifesi göreceğiz. Allah herkesin hayrını kabul etsin." dedi.

Kendisine yardım ulaştırılan astım hastası Kadriye Aksoy yapılan yardımları çok güzel ve iyi bulduğunu, tüm muhtaçlara yardım yapılması gerektiğini belirtti. (Süleyman Tunç- İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir