• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Denizli`de kaza: 2 ölü 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Denizli'nin Çivril ilçesinde, kamyonetin seyir halinde olan kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Saat 09.00 suları Denizli'nin Çivril ilçesi Yamanlar Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan 64 SD 987 plakalı kamyon başka bir aracı sollamaya geçti. O sırada Fahri H., idaresindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine (DESKİ) ait 20 R 2071 plakalı kamyon, sollamaya geçen kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon şarampole yuvarlanarak, yol kenarına savruldu. Kamyonun camından fırlayan Alattin Orhan yaralı, Murat Orhan ise ağır yaralandı, Menderes Gezer de olay yerinde hayatını kaybetti. DESKİ'ye ait kamyonette bulunan Fahri H., ise kolunun kırılması sonucu hafif yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Murat Orhan, ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybederken, yaralı olan Alattin Orhan ise, hastanede tedavi altına alındı. Kamyonette bulunan Fahri H., ise tedavisinin ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Menderes Gezer'in cenazesi ise, yapılan incelemenin ardından Çivril Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir