• DOLAR 32.333
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2282.641
  • ...
TEM`de zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Ankara-İstanbul TEM otoyolu Kızılcahamam gişeleri mevkiinde 06 DV 9103 plakalı tır ile 34 PA 4583 plakalı araç çarpıştı. Kaza sırasında arkadan gelen iki araç da hızını alamayınca kazaya karıştı. Zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Yaralılar, hurda yığınına dönen araçlardan itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.

Kazada hayatını kaybeden ismi belirlenemeyen 1 kişi Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralılar Ankara`daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

DENİZLİ'DE KAZA: 2 ÖLÜ

Denizli`nin Çivril ilçesinde, kamyonetin seyir halinde olan kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Denizli`nin Çivril ilçesi Yamanlar yolunda meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü tespit edilemeyen 64 SD 987 plakalı kamyon başka bir aracı sollamaya çalıştı. Bu sırada Fahri H., idaresindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine (DESKİ) ait 20 R 2071 plakalı kamyonet, sollamaya geçen kamyona arkadan çarptı. Kazada yol kenarına savrulan kamyonun camından fırlayan Alattin Orhan ile Murat Orhan yaralandı, Menderes Gezer ise olay yerinde hayatını kaybetti. DESKİ`ye ait kamyonette bulunan Fahri H., ise kolunun kırılması sonucu hafif yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Murat Orhan, ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybederken, yaralı Alattin Orhan ise, hastanede tedavi altına alındı. Kamyonette bulunan Fahri H. ise tedavisinin ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Menderes Gezer`in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Çivril Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir