• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
Yol kesen PKK`liler 1 sivili katletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PKK`lıların daha sonra ağaca bağlayarak öldürdükleri Ramazan Mula`nın, merkez Yenişehir İlçesi`nde görevli bir bekçinin kardeşi olduğu öğrenildi.

Lice İlçesi`ne bağlı Saydamlı Mahallesi Dokuzkat Mezrası`nda yol keserek araçlarda kimlik kontrolü yapan PKK`lı PKK'liler, Ramazan Mula`nın kullandığı otomobili durdurdu. Araçtan indirilen Mula`yı yola yakın bir yerde ağaca bağlayan PKK`lılar, ateş açarak öldürdükten sonra otomobili ateşe verdi.

Yoldan geçen sürücüler, yanmış aracı görünce durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yapılan incelemenin ardından Mula`nın cesedi otopsi için Lice Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Lice`de yapılanan ön otopsinin ardından Mula`nın cesedi, Yenişehir İlçesi`ndeki şehitlik Mezarlığı`nda toprağa verildi. Güvenlik güçleri, Mula`yı öldüren PKK`lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede operasyon başlattı.

Bu arada PKK`lıların ağaca bağlayarak öldürdükleri Ramazan Mula`nın kardeşinin merkez Yenişehir İlçesi`nde bekçi olarak görev yaptığı, otomobilin de bekçi kardeşine ait olduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir