• DOLAR 32.59
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2507.365
  • ...
Gaziantep`te polise ateş açıldı! 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde cinayetten aranan bir kişi gözaltına alınmaya çalıştığı sırada polislere ateş etti. Olayın ardından çıkan çatışmada bir polis ile cinayet zanlısı yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Deniz Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, cinayet suçundan aranan İbrahim Halil D.'nin yeri belirlendi. Polisin zanlıyı gözaltına almak istemesi üzerine İbrahim Halil D, 27 ZE 309 plakalı otomobille kaçmaya başladı.

Kısa bir kovalamacanın ardından Güzelvadi Mahallesi Şahinbey Parkı civarında kaçan zanlının aracının önü kesildi. Üzerindeki silah ile polislere ateş eden İbrahim Halil D.'nin bir polisi ayağından yaralaması üzerine çıkan çatışmada, zanlı yaralandı.

Ayağından yaralanan polis ile çatışmada ağır yaralanan zanlı olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, cinayet zanlısının ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Öte yandan, İbrahim Halil D.'nin kaçmaya çalıştığı araçta iki kişinin daha bulunduğu, başka bir araçla kaçtıkları ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir