• DOLAR 32.38
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2325.56
  • ...
TIR otomobili ezdi: Bir ölü bir ağır yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, otomobilde bulunan diğer kişi ağır yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun kuzey gişeleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa'dan Adana istikametine gitmekte olan İbrahim Gümüşhan yönetimindeki 63 TK 638 plakalı TIR ile karşı yönden gelen Mustafa Çimen kontrolündeki 01 FCH 91 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle TIR'ın dorsesinin altında ezilerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mustafa Çimen ile yanında bulunan arkadaşı Ebubekir Aksoy ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin ortak çalışması ile sıkıştıkları otomobilden çıkarılan yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Çimen, tedavi altına alındığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Çimen'nin cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren Aksoy'un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, TIR şoförü Gümüşhan ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, araç ve parçalarının kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir