• DOLAR 32.598
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2412.538
  • ...
Şanlıurfa`da Kurban Bayramı hazırlıkları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamlarken, temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler bütün kesim yerlerinde dezenfekte çalışması yapıyorlar.

Halkın temiz ve sağlıklı ortamda kurban kesmesini sağlamak için kurbanlık kesim ve satış yerlerinde gerekli çalışmalar tamamlandı.

Kesim yerlerinde oluşması muhtemel çevre kirliliğini önlenmek ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için bayram namazı sonrası camilerde ve kurban kesim alanlarında 90 bin adet kurban poşeti dağıtımı yapılacak.

Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler kurbanlık kesim ve satış yerlerinde bütün önlemleri almış durumda. Kurban Bayramı süresi boyunca belediye kendi bünyesinde kaçan kurbanlık yakalama ekibi kurdu. 24 saat hizmet verecek olan tim, olası kurbanlık firarlarını önlemek için nöbet tutacak. Vatandaşlar, olası kurbanlık firarlarını "444 9 657" numaralı beyaz masa hattına bildirebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yaptığı açıklamada, "Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz için Karaköprü Belediyesi olarak tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız. 7/24 tüm personellerimiz hizmet verecektir. Sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle hayırlı bayramlar." dedi.

Öte yandan, Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde camilerde kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışması yaparak, camileri Kurban Bayramı'na hazır hale getirecek. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir