• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
  Cilt Bakımında Devrim Niteliğinde Yenilik: Babe Ürünleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BU BİR İLANDIR

Cilt çok hassas bir yapıya sahip olduğundan dolayı zamana karşı yenik düşebilir. Oysa ki her kadın daha temiz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister ve zaman geçse de bu cilde zarar gelmesini istemez. Fakat günümüz şartlarında bu durum pek de mümkün değildir. Çalışma şartları, stres ve yoğunluk cildimize ayırdığımız zamanı kısıtlar. Bu şartlar beslenmemizi de etkilediğinden cildimizi de doğal olarak etkiler. Oysaki cildimiz her gün bakıma ihtiyaç duyar. Ona gerekli bakımı yapmadığımız takdirde karşılaşacağımız birçok problem vardır. Bu problemlerin başında akne oluşumu ve donuk bir cilde sahip olmak gelir. Zaman zaman ise cildimiz yorgun düşer ve kırışık oluşumu başlar.

Zaman zaman elimizde olmayan nedenlerde cildimizde meydana gelen değişimlerden dolayı cildimiz yıpranabilir. İşte bu noktada cildimizde meydana gelen sorunu ve nedenini iyi bir şekilde bilirsek ona uygun çözümler üretmemizde kolaylaşacaktır. Cildimizin sorununa uygun ürünler kullanmak oldukça önem arz ediyor. Bu noktada Babe ürünleri ile tanışabilirsiniz. Her cilt problemine ayrı ürün üreten Babe ürünlerini güven ile kullanabilirsiniz.

Dermokozmetik Marka Devi

Kuruluş serüveni 1994`lü yıllarda iki eczacının bir araya gelerek temel cilt sorunlarına çözüm sağlayacak kolay ve basit olan dermokozmetik ürünler serileri geliştirmek amacı ile kurulmuştur. Firma, tamamen dermatolojik tedavi amaçlı veya ilaçlara destek olarak kullanılabilecek etkili ve aktif içerikli ürünler üretmektedir.

Babe ürünleri sürekli olarak araştırmalara tabi tutulur ve bunları sürekli geliştirir ve ürünlerini o şekilde üretir. Babe `nin bakış açısına göre dermokozmetik ürünler yalnızca güzellik ile eşdeğer değil aynı zamanda sağlık ile de ilgilidir. Bu bağlamda Babe markası Arge yatırımlarına büyük ölçüde önem verir ve tanıtımına fazlaca önem verir. Bu nedenle kitle iletişim araçlarına ve sağlık sektörüne yönelik promosyon ve tanıtım harcamalarına ise bütçenin 5%`ini ayırmaktadır.

Babe markası Avrupa kıtasının en gelişmiş üretim tesislerinden birisine sahiptir. Aynı zamanda Dünyanın birçok ülkesinde tanınan ve satışı gerçekleşen bir marka olmayı başarmıştır. Marka dünya üzerinde birçok ülkede kullanılmaktadır. Sürekli kendini yenilemeye ve çevreye karşı duyarlı olmaya özen gösterir. Kullanıcılarının memnuniyetini her şeyin üzerinde tutar.

Doğal Güzellikte Lider Marka: Babe

Kuruluşundan itibaren doğal ve bitkisel içerikli ürünlerini kullanıcılarının memnuniyetine sunan Babe ürünleri Dünya çapında bir marka olmaya devam ediyor. Her cilt tipine uygun ürünler üreten Babe birçok farklı seriden oluşmaktadır.

Bu serilerden en ünlü olanı Stop Akn serisidir. Tamamen ph dengesini ön planda tutan ve cildin Sebum dengesini sağlamayı amaçlar. Cildin yağlanmasını ve parlamasını kontrol almayı sağlayan ürünlerden oluşur. Ayrıca ürünler hafif ve kolay emilen yapısı ile size kolaylık sağlar ve pratik bir kullanım sağlar.

Babe markasının en önemli diğer bir serisi de nemlendirici losyonlar, bakım kremleri ve güneş kremlerinden oluşmaktadır. Bu serideki ürünlerde cildinizi zararlı dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olurken cildinizin nem dengesini ve Sebum dengesini korumayı hedefler. Cildinizi derinlemesine temizlerken ferah ve sağlıklı bir yapıya sahip olmasına da yardımcı olur.

Diğer bir önemli seri ise anti-aging etkili ürünlerdir. Göz çevresindeki kırışıklıklar için ve yüzde ki kırışıklıklar için geliştirilmiştir. Bu ürünler yaşlanma etkileri ile mücadele ederek daha genç bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Babe ürünlerini ihtiyacınıza ve cilt sorununuza göre, kozmetik ürünler satan sitelerden, kozmetik dükkanlarından, eczanelerden ya da narecza`dan adresinden hızlı ve güvenilir şekilde sipariş ederek güven ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

https://www.narecza.com/babe

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir