• DOLAR 32.527
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2429.704
  • ...
Gaziantep`te otomobil kafeteryaya girdi: Bir ölü 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde aniden önüne çıkan bir TIR'a çarpmamak için aniden manevra yapan otomobil sürücüsünün bir kafeteryaya girmesi sonucu otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Şehitkamil ilçesi 4'üncü Organize Sanayi Bölgesinde Vali Lütfullah Bilgin Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan Fevzi S. yönetimindeki 27 AE 299 plakalı otomobil kavşakta aniden yola çıkan İbrahim A. yönetimindeki 33 BDO 90 plakalı TIR'a çarpmamak için aniden manevra yapınca yolun karşısında bulunan Nizamettin Erol'a ait kafeteryaya girdi.

Kazada, sürücü Fevzi S., otomobilde bulunan Mehmet Doğan ve Nejdet Dağlı ile kafeteryada müşteri olan Cuma Zeynep yaralandı. araçtı sıkışan Doğan, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından yarım saatlik bir çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Doğan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Doğan'ın cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir