• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Jack Jones Sezon Modasını Dolaplarınıza Getiriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Jack Jones markası sezonun erkek modası trendlerini sokağa indiriyor. 1989 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında spor giyimin öncülerinden olan markanın seçkisinde tişörtler, jean, mont, kazak, şort ve aksesuar ürünler yer alıyor. Günlük giyimde genç ve kendini genç hisseden erkeklerin tercihi olan markanın yeni sezonunda basic modeller kadar baskılı ve asimetrik kesimli kıyafetler de dikkat çekiyor.

Sportif Montlar Minimalist Detaylarla Süsleniyor

Jack Jones mont çeşitleri zorlu hava şartlarına karşı kullanıcıları korumayı hedefliyor. Yağmurluk ve rüzgarlık modellerinin yanı sıra kalın spor montları ile de beğeni kazanan marka, stil sahibi erkeklerin seçimi oluyor. Modern çizgisini minimalist detaylarla süsleyen montlar, vücuda oturan kalıplarda veya bol kesimlerde tasarlanabiliyor. Dinamik desenlerini slogan yazılarla tamamlayan modellerde deri, polyester, naylon ve yün materyallerden imal ediliyor. Kapüşonlu modellerin de bulunduğu kabanlarda kürklü yakalar, kemerler gibi farklı aksesuarlara rastlanabiliyor. Sportif seçeneklerin üzerinde markanın arması dikkat çekerken montlar dikişlerle süslenerek sade tarzı yansıtıyor.

Kışı Isıtacak Sıcacık Kazaklar

Kışın soğuğundan korurken stilinden ödün vermeyen Jack Jones kazak modelleri, yüzde yüz pamuk ve yünden hazırlanıyor. Düğme ve fermuar gibi eklentilerle hareket kazanıyor. Kontrast renkler bulundurarak sezon modasını kullanıcılara ulaştıran koleksiyon, modern detaylar kadar geleneksel motiflerle de beğeni topluyor. Genellikle triko tarzında olan kazaklar, ince detayları, şık yaka kalıpları ve vücuda tam oturan kesimleri ile tercih ediliyor. Kazaklarda sezonun dikkat çeken trendlerinden desenler dikkat çekiyor. 90'lı yılların modasını anımsatan trend, renk seçimlerine de yansıyor. Jack Jones kazaklar bordo, gri, lacivert ve haki gibi erkek modasının öncü renklerini üzerinde taşıyor. Hem spor kombinlerde hem de klasik seçimlerde kullanıcılara eşlik edebilecek farklı parçaları kolleksiyonunda bulunduran marka, sportif ve klasik ürünleriyle tarz sahibi erkeklerin gözdesi oluyor.

Bu Kış Moda Jack Jones'u Gösteriyor

Modayı takip eden erkekler aksesuarların önemini farkında olurken, Jack Jones koleksiyonunda da bere, atlı, kemer ve eldiven gibi aksesuarlar yer alıyor. Kışın hem şık görünmenizi hem de sıcak hissetmenizi sağlayacak olan aksesuarlar arasında gözlükler de kendine yer buluyor. Kışlık seçimlerinde stil arayan erkeklerin tercihi olan marka, hazır giyimde 18 - 30 yaş arasındaki erkekleri hedefliyor.

Siz de modayı dolabına taşımak isteyen erkeklerdenseniz, dilediğiniz Jack Jones ürününü Markastok avantajlarıyla hemen satın alabilir, modayı kombinlerinize taşıyarak göz kamaştırabilirsiniz.

Kaynak: https://www.markastok.com/jack-jones-kazak-hirka

Bu haberler de ilginizi çekebilir