• DOLAR 32.603
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2504.771
  • ...
Tarsus`ta Cinnet Dehşeti 3 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus`un Fevzi Çakmak Mahallesinde dün gece ekonomik sıkıntı nedeni ile cinnet geçiren şahıs tartıştığı kayınbabası ve kaynanasını tabancayla öldürdükten sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Komşuların iddialarına göre; dün gece, Orhan Mençekoğlu (53), kayınbabası Yusuf Yıldırım`dan (73) girdiği ekonomik sıkıntı nedeni ile para istemeye geldi.

Kayınbabası Yusuf Yıldırım`dan olumsuz cevap alması üzerine başlayan tartışma ile Orhan Mençekoğlu(53) cinnet geçirerek üzerinde bulundurduğu silahı çıkartarak kayınbabası Yusuf Yıldırım`a ve kaynanası Arife Yıldırım`ın (47) ateş etmeye başladı. Yusuf ve Afife Yıldırım çifti olay yerinde hayatını kaybettikten sonra Orhan Mençekoğlu daha sonra silahı kafasına dayadıktan sonra ateşleyerek intihar ederek hayatına son verdi.

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri içeride 6 çocuk babası Yusuf Yıldırım ve ikinci eşi olduğu öğrenilen Arife Yıldırım`ın cansız bedeni ile karşılaşırken, başından vurulan Orhan Mençekoğlu`nun ise yaşadığını gördüler. Olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Orhan Mençekoğlu ise burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.

A.Hakim Kurt-Halil Gültekin-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir