• DOLAR 32.576
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.519
  • ...
Batman'da esrar ve kaçak sigara ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, durdurulan bir araçta ve uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda toplamda 8 kilo 735 gram esrar ile 38 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi belirtilerek, olayla ilgili ise 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Valilik açıklamasında, "Batman-Diyarbakır karayolunda durumundan şüphelendikleri bir araçta uyuşturucu madde arama köpeği Sarıkız ile yaptıkları kontrollerde aracın gizli bölmesine zulalanmış şekilde 8 kilo 100 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem tesis edildiği ifade edildi.

Uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda ise toplamda 635 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildiği kaydedildi.

Öte yandan açıklamada, durumundan şüphelenerek durdurulan 2 araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 38 bin lira olan toplam 6 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği, konu ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir