• DOLAR 32.569
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.887
  • ...
"Saha çalışanları tutum ve davranışlarına dikkat etmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlileri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Çalışma Görevlisi olarak çalışan personel ile bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; SYD Vakfı Müdürü Beşir Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ümit Çiçek ve sahada çalışan görevliler katıldı.

Sahada çalışan personele hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, görevlilerden saha çalışmaları sırasında vatandaşa karşı daha duyarlı davranmalarını isteyerek, "Sizlerin dokunuşunu önemsiyoruz. Önemli olan vatandaşın gönüllerine dokunabilmektir. Bunu başarabiliyorsak, vatandaşın hayır duasını alıyoruz demektir." diye konuştu.

Deniz, "Vatandaşın dertlerini dinleyen, sorunlarını gidermeye çalışan sizlersiniz. Günlük ortalama her iki kurum personeli 350 hane ziyareti gerçekleştiriyorsunuz. Sizden isteğimiz, ziyaret ettiğiniz her aileye ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemli olduğunu, ülkemizin bölünemez bütünlüğüne, hep beraber sahip çıkmamız gerektiğini anlatmamız ve paylaşmamız gerekiyor. Şehit yakınları, yaşlı, dul-yetim, kimsesiz ve maddi durumu zayıf olan ailelerin genel durumları ve okuyan çocuklarıyla özelikle ilgilenilmesi gerekiyor." dedi.

Saha çalışmalarında tutum ve davranışlarına dikkat etmelerini isteyen Deniz, her kamu personelinin devleti temsil ettiğini belirterek, tutum ve davranışlarla vatandaşın güvenini kazanmak gerektiğini ifade etti. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir