• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Huzura birlik beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında "İlimiz Merkez Mahalle Muhtarları Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Deniz'in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum yöneticileri ile merkeze bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Vali Deniz'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilin genel sorunların yanı sıra yatırımlar ile mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi.

Konuşmasında mahalle muhtarları aynı zamanda devletin temsilcileri ve kanunların uygulayıcıları olduklarını belirten Deniz, "Hepimizin gayesi vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir. Bizim huzura, birlik beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Huzurumuzu bozmaya çalışan kim olursa olsun karşısında dik durmalıyız." diye konuştu.

Türkiye'de yaşanan pozitif gelişmelerin bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirten Deniz "15 Temmuz darbe girişimine karşı halkımız ölüm pahasına yürekli bir duruş sergiledi. Aynı yürekli duruşu bölücü terör örgütüne karşı da sergilememiz gerekir, bu terör örgütü bölgemize kan ve gözyaşından başka bir şey vermedi. Terör belasını bu coğrafyadan hep birlikte silelim. Artık gelişip büyüyen bir Türkiye var. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde her türlü zorluğun üstesinden kolaylıkla gelebiliriz." dedi.

Konuşmasının sonunda eğitim alanında birçok yatırım yaptıklarını belirten Deniz, "Bizim birinci önceliğimiz eğitim. Eğitimde ciddi yol kat ettik başarı ortalamamız her geçen gün artmakta tabi bu yeterli mi değil. Bu konuda siz muhtarlarımıza da büyük görevler düşmektedir." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Deniz, sorunların giderilmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatlarda bulundu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir