• DOLAR 32.515
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2435.047
  • ...
"El ele vererek Şanlıurfa`yı ilim üreten bir şehir haline getirmeliyiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kentin sorunlarına değindi.

Parti teşkilatında açıklamalarda bulunan Yanmaz, kentin bu sorunlarıyla ilgilenecek bir heyetin kurulması gerektiğini söyledi.

Herkesin el ele vererek Şanlıurfa'nın yaşanılır bir şehir haline gelmesi için çalışmasının önemini anlatan Yanmaz, "Şanlıurfa nüfus olarak yapılaşma ve şehirleşme yönünden hızla büyüyor. Ancak Urfa'nın sorunları daha büyük bir hızla büyüyor. Hepimizin el ele vererek bu şehri yaşanabilir, çağdaş, modern ve ilim üreten bir şehir haline getirmemiz lazım. Bu durum ancak mülki amirlerimizin, Urfa'nın üst düzey bürokratlarının ve siyasi partilerimizin el ele vererek üstesinden gelmesi ile olur." dedi.

Mülki idare amirlerinin devletin memurları olduğunu dile getiren Yanmaz, şunları söyledi: "Urfa'da görev yapan mülki amirlerimiz, bürokratlarımız bizim yöneticilerimiz ve devlet büyüklerimizdir. Biz onları sayarız ve severiz, kardeşlerimizdirler. İnanıyoruz ki onlar da bu şehre en güzel şekilde hizmet etme gayret ve çabası içerisindedirler. Ancak geçmişte farklı partilerde aday ve aday adayı olmuş olmaları bize kendilerine karşı bir önyargı oluşturmuştur. Buradan kendilerine hatırlatıyorum. Hükümetin, iktidar partisinin memurları değil, devletin memurudurlar. Böyle hareket eder ve icraat içerisinde olurlarsa biz yanlarındayız ve arkalarındayız."

Son olarak Yanmaz, "Şanlıurfa'nın işsizlik, istihdam, üretim, ahlaki durum, eğitim, ulaşım ve şehircilik sorunları vardır. Siyasi parti il başkanlarını da içine alan bir heyetin ve platformun oluşturulması gereklidir. Biz böyle bir oluşumla Şanlıurfa'mıza en güzel hizmetlerin yapılacağı kanaatindeyiz." şeklinde konuştu. (Hüseyin Sayhar - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir