• DOLAR 32.58
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2435.74
  • ...
Batman`da bin 205 kişi sorgulandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da dün yapılan "Türkiye Güven Huzur 7" uygulamalarında 63 iş yerinde yapılan denetimlerde bin 205 kişinin sorgulanıp, 201 aracın kontrol edildiği belirtildi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Türkiye Güven Huzur 7" uygulamaları kapsamında ilde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Deniz, jandarma ve emniyet personelinin birlikte gerçekleştirdikleri uygulama çalışmalarını Batman-Diyarbakır Karayolu'ndaki uygulama noktasında takip etti.

İncelemeler sırasında Deniz'e İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan eşlik etti.

İlin huzur ve güvenliği için bu tür uygulamaların devam edeceğini belirten Deniz, vatandaşlarla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Provokatif eylemler, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınmasının öneminin ortaya çıktığını belirten yetkililer, "Kamu kurum ve kuruluşları, stratejik öneme haiz bölgeler ile özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları yerlerde huzur ve güvenliğin sağlanabilmesi amacıyla 'Türkiye Güven Huzur 7' uygulamasına ilimiz genelinde 53 ekip ve 163 personel katılmıştır. Yapılan uygulamada 69 sabit uygulama noktası ve 63 iş yerinde yapılan denetimlerde bin 205 şahıs sorgulanmış, 201 araç kontrol edilmiştir." dedi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir