• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
İslami Cihad: `Misilleme Saldırılarımız Devam Edecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - İslami Cihad Hareketi liderlerinden Halid El-Batş, Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi`ni hedef alan saldırıları devam ederken fiili ateşkes halinden söz edilemeyeceğini belirtti.
 
Halid El-Batş, televizyonda yayınlanan açıklamasında, İslami Cihad Hareketi`nin bütün gücüyle Siyonist işgal rejimine misillemede bulunmayı sürdüreceğini ifade ederek, işgal rejiminin Filistinlilere kendi ölçülerine uygun bir fiili ateşkes hali dayatmak istediğini ve bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.
 
Bölgede yeniden sükûnetin sağlanması için Mısır`la görüşmeler yapılıp yapılmadığı sorusu üzerine El-Batş, Mısır`ın girişimlerinin memnuniyetle karşılanacağını ifade ederek, Siyonist işgal güçlerinin saldırıları sürdüğü müddetçe sükûneti sağlama çabalarının başarısız olacağına dikkat çekti. 
İslami Cihad lideri, Arap Birliği`ne seslenerek Amerikan yapımı uçaklarla gece gündüz bombalanan masum Filistin halkını savunabilmesi için Filistinli direniş gruplarını silahlandırmasını istedi.
 
Halid Batş, Filistinli direnişçilere de daha dikkatli davranmaları ve işgal güçlerinin tuzağına düşmemeleri çağrısında bulundu. 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir