• DOLAR 32.475
  • EURO 34.568
  • ALTIN 2477.38
  • ...
 Güneş Lekeleri Güneş Koruyucu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BU BİR İLANDIR

Sıcak yaz günlerinin keyfini kaçıran güneş lekeleri, güneş koruma faktörlü krem kullanılmadan UV ışınlarına maruz kalınması sonucu kahverengi lekeler şeklinde ortaya çıkar. Cilt lekelerine karşı etkili bir ürün olan Dermoskin Celeritt SPF 25, UV ışınlarına karşı cildi korumakta, renk açıcı ve beyazlatıcı etkisi ile cilt tonunun açılmasına yardımcı olmaktadır. Güneş lekelerini gidermeye yardımcı ve güçlü bir renk açıcı etkiye sahip olduğu Japon Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır.

  Güneş Lekelerine Karşı Cildinizi Koruyor Musunuz?

UV ışınlarına karşı cildin korunması konusunda çoğu zaman ihmalkar davranılıyor. Pigment oluşumunu baskılayan ve pigment lekelerini azaltarak cilt tonunu açmaya yardımcı olan Dermoskin Celeritt SPF 25, içeriğindeki E vitamini ve güneş filtreleri ile pigment oluşumundan sorumlu serbest radikalleri azaltırken, C vitamini ile yine pigment oluşumunu baskılamakta ve cilt tonunun açılmasına yardımcı olmaktadır. Cildin yaşlanmasını hızlandıran UV ışınlarına karşı cilt korunmalı, düzenli olarak güneş koruyucu bakım kremleri kullanılmalıdır.

  Güneş Koruma Faktörlü Dermoskin Celeritt SPF 25

 -Pigment lekelerini azaltan, melanin oluşumunu baskılayarak güneş lekelerini oluşumunu engellemeye yardımcı olan c, oluşmuş lekelerin renk yoğunluğunu açmaya da yardımcı olmaktadır.

 -Su teresi ekstresi bulunduran kremin cilt lekelerini açmada ve cildi beyazlatmada son derece önemli etkisi vardır.

 -Cildin sıkılaşması ve cilt tonunun açılmasına yardımcı olan C vitamini içeriği ile etkili bir renk açıcıdır.

 -UV ışınlarının neden olduğu cilt kuruluğuna karşı içerdiği E vitamini ile cildin su tutma kapasitesini arttırır. E vitamini UVA filtrelerinin etkisini güçlendirdiğinden cilt katmanlarında pigment oluşumunu engellemeye yardımcı olmaktadır.

 -Cildin elastikiyetini arttırmada son derece önemli bir vitamin olan A vitamini, Dermoskin Celeritt SPF 25 cilt bakım kreminin bir diğer özelliğidir. UV ışınlarının neden olduğu hasarların jenerasyonuna yardımcı olmakta, güçlü bir UVA filtre etkisine sahip bir krem olarak cildi güneş ışınlarına karşı korumaktadır.

  Dermoskin Celeritt SPF 25 Nasıl Kullanılır?

 Evden çıkmadan güneş ışınlarına maruz kalan yüz, boyun, dekolte ve diğer bölümlere dairesel hareketlerle ince bir tabaka halinde uygulanmalı, etkili bir sonuç için 6 ay boyunca düzenli olarak kullanılmalıdır. İlk belirtiler ise  3. ve 4. hafta da hissedilmeye başlanır.

Ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi için www.dermoskin.com.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir