• DOLAR 32.589
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2496.886
  • ...
Zirkonyum Diş Kaplama ve Estetik Diş Kaplama Özellikleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BU BİR İLANDIR

Zirkonyum Diş     Bu sayfada zirkonyum diş kaplama yapımı fiyatları ve özellikleri hakkındaki detaylı bilgiler yer almaktadır.   

Zirkonyum diş kaplama ve implant tedavisi son yıllarda dünyada en popüler diş tedavilerindendirler. Birçok kişi daha estetik dişlere sahip olabilmek için bu tedavilere yönelirken, uzman kişilerin elinden çıkmayan işlerde beklentilerinin karşılığını alamamaktadırlar. Hem iktisadi hem de estetik açıdan tatminsizlik yaşamamak için bu tür tedavilerde ilk olarak sıkı bir araştırma safhasına girişilmesi birçok uzman tarafıdan önerilmektedir. Biz de, zirkonyum kaplama ve implant tedavisi alanında yaptığı işlerlde Türkiye`nin en ünlü hekimlerinden olan diş hekimi Dr. Sertaç Kızılkaya`dan bu konuda bilgi aldık.

Zirkonyum Diş Kaplama

Muhabir: “Hocam öncelikle zirkonyum kaplama nasıl bir işlemdir? Kimler bu tedaviyi tercih etmelidir?”

Dr. Sertaç Kızılkaya: “Zikonyum diş kaplama, dişlerin kaplandığı bir tedavi türüdür. Özellikle günümüzde Avrupa ve Amerika`da çok yaygınlaşmış durumdadır. Dişlerinin görünümünden rahatsızlık duyan, daha doğal ve sağlıklı bir görünüme sahip olmak isteyen herkes bu tedaviye başvurabilir.”

Muhabir: “Bu tedavi bize neler sağlar?”

Dr. Sertaç Kızılkaya: “İlkin estetik bir gülüş kazanırsınız. Fakat bunun yanında tedavi sırasında yapılan müdahaleler ile ağız problemlerinizin önemli bir kısmı giderilir.”

Zirkonyum Kaplama

Muhabir: “Peki tedaviye nasıl başlarız?”

Dr. Sertaç Kızılkaya: “Öncelikle tecrübeli bir diş hekiminden randevu alıp ilk muayenenizi olmalısınız. Hekiminiz size uygun tedaviyi ve bu tedavinin nasıl gerçekleşeceğini bildirecektir.”

Muhabir: “Zirkonyum kaplama kimler için uygundur?”

Dr. Sertaç Kızılkaya: “Zirkonyum kaplama hemen hemen herkes için uygun bir tedavi yöntemidir. Özellikle dişleri estetik bir görünüme sahip olmayanlar veya diş lekesine sahip olan kişiler için ideal bir tedavidir.”

Zirkonyum Diş ve En İyi İmplant Diş Hekimi İstanbul

Diş kaplama tedavisi son yıllarda en çok tercih edilen bir tedavi çeşdidir. Bunların arasında en popüler olan kaplama yöntemi ise zirkonyum diş kaplamadır. Zirkonyum kaplamanın Avrupa ve Amerika`daki bu popüleritesinin temel nedeni, malzemenin dayanıklılığı ve doğallığıdır. Fakat zirkonyum kaplama ülkemizde yeni yeni popüler olduğundan ötürü bu tedaviye yönelecek kişiler deneyimli hekimlerin kapısını çalmalılar. Birçok ünlü ismi tedavi eden ve zirkonyum kaplama konusunda Türkiye`nin en uzman isimlerinden biri olan diş hekimi Dr. Sertaç Kızılkaya`nın kapısını çalarak zirkonyum diş hakkında bilgi aldık.

Zirkonyum Diş - Zirkonyum Diş Nedir?

Zirkonyum diş kaplama, aslında zirkonyum adlı madde ile hazırlanan bir kaplama malzemesi ile kaplanan diştir. Dişi tamamen kapladığı için dişleriniz dış dünyadan gelecek zararlı maddelerle doğrudan temas etmezler. Böylece yıllar boyunca dişleriniz zararlı etkilerden korunmuş olur.”

Zirkonyum Diş - Niçin diğer kaplamalar değil de zirkonyumu tercih etmeliyiz?

“Porselen ve lamine gibi yöntemler yaygın olarak kullanılmakla birlikte zirkonyum kadar etkili birer tedavi yöntemi değildirler. Zirkonyum kaplama sürecinde dişin iç kısımları dahi kaplanırken ya şeffaf ya da açık tonda olan bir malzeme kullanılır. Fakat diğer kaplamalar böyle değildir.”

Dr. Sertaç Kızılkaya`ya göre zirkonyum kaplama sürecinin bu temel özelliğinin yanında maddenin kendi doğasından kaynaklanan birçok avantaj da mevcut. “Zirkonyum diğer kaplama malzemelerine göre çok daha dayanıklıdır. Zirkonyum kaplama tedavisi uzun yıllar boyunca sorunsuz ve sağlıklı dişlere sahip olmanız için önemli bir adım sayılır diyebiliriz.”

Zirkonyum Diş - Tedavi Hakkında Bilgi

Malesef ülkemizde zirkonyum kaplama hakkında çok da geniş bir bilgi kaynağı bulunmuyor. Diş Hekimi  Sertaç Kızılkaya, bir kamu hizmeti olarak gördüğü kişisel web sitesinde zirkonyum kaplamadan diğer diş ve ağız problemlerine dair önemli bir bilgi sunuyor.

“Ülkemize bazı tedavi yöntemleri geç haberdar olunuyor.Oysa dünyada senelerdir birçok hastaya diş hekimleri zirkonyum kaplama tedavisi uyguladı. Ülkemizde de daha yaygın olmasını isterim dedi.  Fakat zirkonyum kaplamaya halkımızın ilgisi Avrupa ve ABD gibi gelişmiş ülkelerde yaygınlaştıkça arttı. Bu da ister istemez tedavi konusunda internet üzerinde dahi bir bilgi eksikliği yaratıyor. Fakat bu eksikliği gidermek için de kendi sitemde birçok makale yayınlamaya çalışıyorum.”

www.drsertac.com isimli siteden Dr. Kızılkaya`nın makalelerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Dr. Sertaç Kızılkaya ile Whatsapp üzerinden doğrudan iletişime geçerek diş problemleriniz hakkında bilgi veya randevu alabilirsiniz.

Muhabir: “Zirkonyum kaplama tedavi süreci hakkında nereden bilgi alabiliriz?”

Dr. Sertaç Kızılkaya: “Ben birçok ağız ve diş sağlığı problemi hakkında kendi blogum üzerinden bilgi veriyorum. www.drsertac.com isimli sitemde bu konu ile ilgili birçok makale bulabilirsiniz.”

Muhabir: “Fiyatlar, seanslar, muayene gibi konularda sizden destek ve bilgi alabilir miyiz?”

Dr. Sertaç Kızılkaya: “Whatsapp üzerinden hastalarımla doğrudan iletişime geçiyorum. İster sitemden isterseniz de buraya tıklayarak bana doğrudan ulaşabilirsiniz. Randevuya ihtiyaç duyarsanız, Whatsapp`tan da yazabilirsiniz.”

Muhabir: “Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum.”

Dr. Sertaç Kızılkaya: “Ben teşekkür ediyorum. Herhangi bir probleminizde çekinmeden bana danışabilirsiniz. Sitemi ziyaret ederek ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir