• DOLAR 32.651
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2491.56
  • ...
Bingöl'ün 3 ilçesinin kaymakamı değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı, "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 vali yardımcısı, kaymakamlığa atandı. 

Buna göre; Bingöl Adaklı Kaymakamı Zafer Yiğit, Kars Selim ilçesine, Adaklı'ya ise Ardahan Vali Yardımcısı Muharrem Coşkun, Yayladere Kaymakamlığına Halil İbrahim Kazar ve Yedisu Kaymakamlığına Bünyamin Karaloğlu atandı.

Adaklı Kaymakamlığına atanan Muharrem Coşkun kimdir?

1982 Çorum doğumlu Muharrem Coşkun, İlk ve orta öğrenimini Çorum'da tamamladıktan sonra, 2001 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'ne girdi. 2005 yılında Lisans öğrenimini tamamlayarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine 2007 yılında Kayseri Kaymakam Adayı olarak başladı. Staj süresince Balıkesir Ayvalık ilçesinde Kaymakam Refikliği, Şırnak, Beytüşşebap ve Silopi'de Teftiş Stajını tamamladı. Antalya ili Gündoğmuş ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. İngiltere'de University of Leicester'de bir yıl dil eğitimi alarak, İngiliz idare sistemi üzerinde incelemelerde bulundu. 94. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarılı dereceyle tamamlayarak Eskişehir ili Alpu ilçesi Kaymakamı olarak atandı.

Kaymakam Coşkun, Sivas ili İmranlı ilçesinde en son Ardahan vali yardımcısı iken son kararname ile Adaklı ilçesine kaymakam olarak atandı.

Yayladere ilçesine atanan Kaymakam Halil İbrahim Kazar kimdir?

1983 yılında İstanbul Eyüp Sultan'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2008 yılında Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak 2011 yılında Bingöl Kaymakam Adayı olarak atandı. Mülkiye Müfettişi refakatinde Niğde Valiliğinde teftiş stajını, Denizli Serinhisar ve Tekirdağ Malkara ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı. İçişleri Bakanlığı'nın 31.10.2011 tarihli onayı ile Trabzon-Düzköy Kaymakamlığı görevini vekâleten yürüttü. 2012 ile 2013 yılları arasında İngiltere'de Sheffield Üniversitesinde idare ve dil üzerine eğitim aldı. Yurtdışı dönüşü Edirne-Lalapaşa İlçesi Kaymakam vekilliğinde bulundu. Halil İbrahim Kazar, Rize İkizdere Kaymakamlığı görevinden son kararname ile Yayladere ilçesine atandı.

Yedisu ilçesine atanan Bünyamin Karaloğlu kimdir?

1987 yılında Rize'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Rize'de tamamladı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Aynı yıl dil eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Maliye Bakanlığı Vergi Denetmenliğinde bir süre çalıştıktan sonra 2011 yılında Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Çeşitli Kaymakamlık stajlarını tamamladıktan sonra Balıkesir- İvrindi, Balıkesir - Balya ve Bursa- Keles ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere University of Sheffield' da bir yıl süre ile yabancı dil eğitimi aldı. Kütahya Domaniç İlçe Kaymakamlığı görevinin ardından son kararname ile Yedisu ilçesine atandı. (İLKHA)   









Bu haberler de ilginizi çekebilir