• DOLAR 32.603
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2504.771
  • ...
Bakan Eroğlu`ndan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

167 milyon liralık 5 tesisin temelini atmak üzere Diyarbakır'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, beraberinde TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bakan Eroğlu'nu ve beraberindekileri protokol kapısında karşıladı. Bakan Eroğlu ve TBMM Başkanvekili Aydın, şeref defterini imzaladı.

Daha sonra makama geçen Cumali Atilla ve Bakan Eroğlu, burada bir süre görüştü. Atilla, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla ilgili Bakan Eroğlu'na bilgi verdi.

Cumali Atilla'nın önemli projeleri hayata geçirdiğini belirten Bakan Eroğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cumali Atilla'yı takdir ediyorum, vatandaşla çok iyi bir diyalog ve bağ kurmuş. Diyarbakır'ın meselelerini çok iyi biliyor. Yatırımları yıldırım hızı ile başlatmış, muhteşem yatırımlar yapmış. Buraya gelen bütün paralar, maalesef bir şekilde PKK'ya gidiyordu, ama şimdi buraya gelen paralar artık millete, Diyarbakırlı kardeşlerimize hizmet olarak sunuluyor. Hiçbir şey yapılmıyordu, çöpten geçilmiyordu. Her şeyi merkezi hükümet yapıyordu. Şu anda Allah'a şükür dev projeler var. Ayrıca sosyal belediyecilik manasında gerçekten çok güzel hizmetler yapılmış. Ücretsiz otopark, medeniyetler arası bisiklet turu, çocuk sokağı, spor kursları, spor alanları, ikram çeşmesi, gibi birçok proje yapılmış." dedi.

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, daha sonra Sur ilçesi Gazi Caddesi'nde esnafları ziyaret etti. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir