• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
"Yapılacak yatırımlarla Elazığ bölgenin yıldızı haline gelecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

227 milyon TL değerinde 7 tesisin temel atma töreni için Elazığ'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapılacak yatırımlar sonrası Elazığ'ın bölgenin yıldızı haline geleceğini ifade etti.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ı ziyaret eden Bakan Eroğlu yaptığı basın açıklamasında temelini atacakları ve yapımı tamamlanan tesisler hakkında bilgi verdi.

Eroğlu, "Elazığ'ın hasretle beklediği 227 milyon TL değerinde 7 tane tesisin temelini atacağız. Uluova sulama projesi gerçekten modern ve ileri bir sulama tekniği ile orayı sulayacağız. 20 Ekim'de geldiğimizde 565 milyon TL değerinde 49 müjde vermiştim. Bunların 28'i bitti, 21 de inşaat halinde. Bu seferde 16 müjde ile geldik 58 milyon TL değerinde. Yapılacak yatırımlarla Elazığ bölgenin yıldızı haline gelecektir" dedi.

Daha sonra Bakan Eroğlu Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde 7 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi. Eroğlu'na Elazığ milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Tahir Öztürk, Ömer Serdar ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz eşlik etti. (Ebubekir Yavuz- İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir