• DOLAR 32.575
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2420.05
  • ...
Yanan fabrikanın sahibinden halen haber yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iplik fabrikasının depo bölümünde başlayan ve itfaiyenin 15 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında kaybolduğu düşünülen fabrikanın sahibi Tuncay Kara'yı arama çalışmaları sürüyor.

1'inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik fabrikasında 3 gün önce çıkan ve yaklaşık 15 saat süren çalışmadan sonra kontrol altına alınan yangının ardından fabrikada yapılan enkaz kaldırma çalışmaları 3'üncü gününde devam ediyor.

Yangına müdahale ederken enkaz altında kaldığı düşünülen ve aradan geçen onca saate rağmen kendisinden bir haber alınamayan fabrika sahibi Kara'yı arama çalışmaları halen sürüyor.

İtfaiyenin soğutma çalışmalarını sürdürdüğü olay yerinde AFAD, UMKE ekipleri ve fabrika çalışanları Kara'yı bulmak için seferber oldu. Arama çalışmaları 3'üncü gününe girerken Kara'dan henüz haber alınamadı.

Günlerdir süren arama çalışmalarına rağmen Kara'dan haber alınamazken, fabrika sahibinin yakınları da gelecek haber için fabrikadaki bekleyişlerini sürdürüyorlar.

Sağlık ekipleri fabrika önünde tedbir amaçlı hazır bekletilirken, Kara'yı bulma çalışmalarının gün boyu süreceği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir