• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
"İnsan, Doğa ve Turizm" konulu resim sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Kalkınma Ajası (DİKA) tarafından düzenlenen "İnsan, Doğa ve Turizm" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren 4 fotoğraf ve sergileme ödülü almaya hak kazanan 50 fotoğraf Siirt'te sergilendi.

Sabah saat 10 ile akşam 22 saatleri arasında iki gün süreyle sergilenen fotoğraflar ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Özel bir alışveriş merkezinde açılan sergiye, Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, İl Kültür Turizm İl Müdürü Remzi Uslu ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Derya Çengel Arpacı ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Ali Fuat Atik, bölgenin tarih, kültür değerlerinin zenginliğine dikkat çekerek, bu değerlere ve kültürel mirasa sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ise, "Bölgenin saklı olan değerlerini ortaya çıkarabilmek, kıymetli insan değerlerini ve kültürel dokusunu sanatsal bir etkinlikle tanıtmayı amaçladıklarını belitti.

Sergiyi gezerek inceleyen Vali Atik, Fotoğraf yarışmasında dereceye giren Emin Sadık'a plaket ve ödülünü vererek kutladı. (İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir