• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2435.632
  • ...
Kızıltepe Belediyesinden kadın esnaflara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, mikro kredi ile iş sahibi olan kadın esnafları ziyaret etti.

Mikro kredi ile iş sahibi olan kadın esnafların ziyaretine katılan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili'nin Eşi Ayşe Odabaş, "Kadınlarımızın hayaldi ama gerçekleşmedi olsun demelerini istemiyoruz. Bizler bu yüzden her zaman kadınlarımızın yanındayız. Kadınlarımızın dertlerine, sevinçlerine ortak olmaya devam ediyoruz. Kadın Merkezlerimizden mezun olan kadınlarımızın birçoğu iş sahibi olmaktadır ve böylelikle kendi iş yerlerini açabilmektedir. Kadınlarımız meslek edindirme, istihdam oluşturma ve ev ekonomisine katkıda bulundukları takdirde kendilerini daha güçlü hissedeceklerdir. Bizler de her konuda onların yanındayız. Kadın olarak, kadınlarımızın başarı hikâyelerini gördükçe mutlu oluyorum." diye konuştu.

Kadın esnaflar; belediyenin kendilerini ziyaret etmelerinden, kendileriyle yakından ilgilenmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Yapılan bu tür çalışmalarla kendilerini daha güçlü, güvenli ve mutlu hissettiklerini belirten kadınlar, kendilerine bu konuda destek olan herkese teşekkür etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir