• DOLAR 32.492
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2431.797
  • ...
Yahudilerden Maradona`ya Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Siyonist medya organları, Finistin halkının haklarına desteğini açıklamasının ardından Arjantinli eski ünlü futbolcu Diego Maradona’ya küfür ve hakaret dolu sözler yöneltti.

Gazeteler kendisini eleştirip ‘ikiyüzlülükle’ suçladı. Aralarından en kötüsünü yapan ise Birleşik Arap Emirlikleri’nde El Wasl Futbol Takımı’nın teknik direktörlüğünü üstlenen eski futbolcuya karşı okurlara hakaret kapısını açan yorumun sahibi ünlü bir gazete oldu.

İsrailli ünlü gazete ve internet siteleri de Maradona’nın açıklamalarını alay ve şaşkınlıkla ele aldı. Yedioth Ahronoth gazetesinin web sitesinde yayınladığı haberin altına yorum yapanlar kullanmadık hiçbir küfür sözcüğü bırakmadı.

Arjantinli eski futbolcuya ve kendisiyle beraber Arap ve Filistinlilere yöneltilen hakaret ve küfürler karşılığında gazetelerin idari kısımlarından da hiçbir müdahale gelmedi. Bu kötü yorumların hiçbiri kaldırılmadı.

Maradona geçen hafta Dubai’de düzenlediği bir basın toplantısında kendisinin Filistin halkının en büyük destekçisi ve teşvikçisi olduğunu, bu konumundan asla taviz vermeyeceğini, sözlerine ve tavrına kimin öfkelendiğini de umursamadığını söylemişti.

Timetürk

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir