• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
Yaklaşık 12 bin öğrenci Uludağ Üniversitesi`ni kazandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonucunda üniversiteyi kazanan öğrenciler, kayıtlarını yapmaya başladılar.

Uludağ Üniversitesi'ni kazanan 11 bin 625 öğrenci için kayıt maratonu başladı.  Uludağ Üniversitesi'ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerden elektronik kayda açık programlara yerleşen öğrenciler, istedikleri takdirde e-devlet üzerinden yapabilecekler. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan diğer öğrenciler ise Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesine gelerek kayıtlarını yapabilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversiteyi kazanan tüm öğrencileri tebrik etti.

Ulcay, "Uludağ Üniversitesi'nin seçkin akademisyenlerinden eğitim alırken, ülkemizin en geniş ve eşsiz doğal zenginliklere sahip yerleşkesinde öğrenci olmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. 3'üncü Nesil Üniversite vizyonu doğrultusunda yeni atılımlarla kalite çıtasını yükseltmeye devam eden Uludağ Üniversitesi'nin mensubu olmanın ayrıcalığını, hem öğrenciliğiniz süresince hem de mezuniyet sonrasında yaşama ayrıcalığına sahip olacaksınız." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir