• DOLAR 32.494
  • EURO 34.566
  • ALTIN 2496.35
  • ...
Kurban - mirasimiz.org.tr
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Neden mi?

Kudüslü Müslümanların % 85`i yoksullukla mücadele ediyor.

İlk kıblemizi işgalci Siyonistlere karşı savunmaya çalışan sadece onlar var.

Kudüs ve Mescid-i Aksâ bize Efendimiz (S.A.V)`in emanetidir. Efendimiz (S.A.V) “Gidin orada (Mescid-i Aksa`da) namaz kılın, gidemiyorsanız yağ gönderin ki, kandilleri aydınlansın”  buyurmuşlardır.

Burayı ihya etmenin günümüzdeki karşılığı kandillere yağ koymak değil, burayı savunan Müslümanlara destek olmaktır.

Burada gerçekleştirilen ibadetler ve buraya yapılan hizmetlerin sevap karşılığı diğer amellerimize oranla yüzlerce kat daha fazladır.

Kurbanlarınızı Nasıl Kesiyoruz?

Kudüs`e gönderdiğimiz bir ekip ve orada beraber çalıştığımız kurumlar aracılığıyla Kurbanlık hayvanları titizlikle seçiyoruz. Kurban kesiminde görev alan tüm kasaplar işinin ehli ve islâmi hassasiyetlere sahip kişilerden seçiliyor. Kurbanlar kesilmeden önce bağışçıların ismi teker teker okunmak suretiyle kasaplara vekâlet veriliyor.

Kesilen Kurbanların hisseleri özenle paketlenerek yakın civarlardaki ihtiyaç sahiplerine hemen, uzak mesafelere ise soğuk hava deposuna sahip araçlarla ulaştırılıyor.

Kesimlere ait videoları bayram sonrası isteyen bağışçılarımıza ulaştırıyoruz.

Bir kurban bedeli: 950 TL

ÇOCUKLAR için bayramlık kıyafet

Bayramda görmezden gelemeyeceğimiz en büyük unsurlardan biri de çocukları sevindirmektir. Özellikle yetimleri ve yoksul ailelerin çocuklarını bayramlık kıyafetler almak suretiyle sevindirmeye gayret ediyoruz. Ramazan bayramında 1800 çocuğa kıyafet alarak sevinçlerine ortak olduk. Ancak Kudüs ve işgal topraklarında ulaşmamız gereken daha binlerce öksüz, yetim ve yoksul çocuk olduğunu ve onların küçük hayallerine büyük katkıda bulunabileceğinizi unutmayın.

Bir Bayramlık Bedeli: 100 TL

Nasıl Bağışta Bulunabilirim.

Mirasımız Derneği mevcut tüm yöntemlerle bağış kabul ediyor. İsterseniz derneğin internet adresini (www.mirasimiz.org.tr) ziyaret ederek bağış yap butonuna tıklayarak online bağış sistemini kullanabilir veya banka hesap numaralarını alarak eft veya havale yöntemi ile bağışta bulunabilirsiniz.

Bunların hiç birini kullanmak istemezseniz 0212 524 01 01 nolu telefondan derneğe ulaşıp detaylı bilgi alabilir ve akabinde derneğin Fatih`te bulunan merkezine gelerek bağışınızı elden yapabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir