• DOLAR 32.534
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2425.42
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 09 Mart 2012 Cuma Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Hırsızlar On Gün Sonra Yine Girdiler`
Batman`da 10 gün önce bir işyerine girerek çok sayıda telefonu çalan hırsızlar, aynı dükkana tekrar dadandılar.

`İkinci Kafile Umreciler Kutsal Topraklara Uğurlandılar`
Diyanet İşleri Başkanlığı 2012 Yılı Umre Organizasyonuyla Batman`dan Umre`ye gidecek olan 80 kişi kutsal topraklara uğurlandı.

Batman Gazetesi; `Karanfillerle Karşıladılar`
Batman Havalimanı Müdürü Erol Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel olarak Havalimanında Batman yolcularını bekleyen Müdür Erol Yılmaz, uçaktan inen kadınları gül ve karanfillerle karşıladı.

`Hasta Bebeğin İmdadına Yetişildi`
Kötü hava koşullarıyla helikopterin gidemediği köydeki hasta bebek paletli ambulansla alınarak hastaneye yetiştirildi. Sason`a bağlı Sarıyayla Köyü Sarıkız Mezrasında havale geçiren 9 aylık Çetin Bağatur isimli bebek iş makineleri eşliğinde mezraya giden paletli ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Batman Postası; `Can Kurtarmak İçin Canla Başla Mücadele`
9 aylık bebeğin havale geçirdiğini ve yollarını karların kapattığı Sason Sarıyayla Köyü Sarıkız mezrasında mahsur kaldığını öğrenen Sağlık Ekipleri, uzun ve zorlu bir yolculuğun ardından köye ulaşarak bebeği kurtardılar.
`Ağaca Asarak İntihar Etti`
Sason`a bağlı Dereköy Köyünde 23 yaşındaki genç bilinmeyen bir sebepten ağaca bağladığı iple intihar etti.

Batman Barış Gazetesi; `"Bir Köyde Bile Böyle Elektrik Kesintileri Yaşanmıyor"`
Batman`da elektrik kesintilerinin belli bir kısmı giderilirken, çoğu yerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Esnaflar, aylardır elektrik sıkıntılarını yaşadıklarını ve bu yüzden iş yapamadıklarını belirterek, yetkililerin bu sıkıntıyı gidermelerini istediler.

`23 Yaşındaki Genç Canına Kıydı`
Sason ilçesi dere köyünde ikamet eden 23 yaşındaki Tuncay Satan, bilinmeyen bir nedenle intihar etti.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Köyde Bu Kadar Elektrik Kesintileri Yaşanmıyor`
Batman`da elektrik kesintilerinin belli bir kısmı giderilirken, çoğu yerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Esnaflar, aylardır elektrik sıkıntılarını yaşadıklarını ve bu yüzden iş yapamadıklarını belirterek, yetkililerin bu sıkıntıyı gidermelerini istediler.

`Ölüm Kalım Mücadelesi`
Kış nedeniyle hava şartlarının uygun olmadığı Batman`ın Sason ilçesine bağlı bir vatandaşa ulaşmakta zorluk çekildiği açıklandı. Sason`a bağlı Sarıyayla Köyü Sarıkız Mezrasında ikamet eden bir vatandaşın 9 aylık bebeğinin havale geçirmesi üzerine ölün kalım mücadelesi verdi.

Batman Pusula Gazetesi; `Silahlar Konuştu 2`si Ağır 8 Yaralı`
Alacak verecek meselesi yüzünden iki ayrı grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 2`si ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.

`Dini Konularda Bayanlara Eğitim Verildi`
Gercüş ilçe müftülüğü belde ve köylerden gelen bayanlara dini konular hakkında bilgilendirme programı düzenledi.
Batman Doğuş Gazetesi; `"Batılılaşma Adına Yapılan Dayatmalardan Vazgeçilsin"`
Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Şafi Özperk, eğitimde fırsat eşitliği hakkını kullanma, kamudan hizmet alma ve eşit şartlarda hizmet sunma, toplumsal ve siyasal hayata katılım gibi konularda yapılan tartışmaların nedeninin batılılaşma adına kendi insanımıza yapılan dayatmalardan kaynaklandığını kaydetti.

Batman Umut Gazetesi; `Silahlı Kavgada 8 Kişi Yaralandı`
Batman`da alacak verecek meselesi yüzünden iki ayrı grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 2`si ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Batman Medya Gazetesi; `Vekil Adına Sahte Hesap Açıp, Para İstediler`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, son günlerde kendi adına açılmış sahte Facebook hesapları üzerinden bazı kişilerden para istendiğini belirtti.

Batman Çağdaş Gazetesi; ``Çetin` kurtarma!`
Kar kalınlığının 5 metreyi bulduğu Sason`a bağlı Sarıyayla Köyünün Sarıkız Mezrasında havale geçiren 9 aylık Çetin Bağatur`un imdadına paletli ambulans yetişti.
M. Sait Çelik - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir