• DOLAR 32.602
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2503.559
  • ...
"Yetimlerin ve miskinlerin umudu olmaya devam ediyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Vakfı'nın bu yıl "Kurbanlarınız umut olsun" sloganıyla başlattığı kurban çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan vakfın Şanlıurfa'daki yetkililerinden Seyfettin Gündüz, yetimlerin ve miskinlerin umudu olmaya devam ettiklerini söyledi.

Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mersin ve Adıyaman illerinde çalışma yürüttüklerini söyleyen Gündüz, bu bölgelerde yaşayan halkın gelir düzeyindeki düşüklüğe dikkat çekti.

Hayırseverlere seslenen Gündüz, "Kendi sofralarında ziyadesiyle gördükleri etin fakirlerinde sofrasına girmesine vesile olmalarını temenni ediyoruz. Kardeşlerimizden istirhamımız yetimlerin, fakirlerin ve miskinlerin gerçek anlamda bayram edebilmeleri için feragat etmeleri ve bu kardeşlerimize öncelik vermeleridir." dedi.

Gündüz, "Kurban; adanmışlıktır, paylaşmaktır. Biz kurbanı Hz. İbrahim'den öğrendik. Paylaşmayı da kendisinden öğrendik. Hz. İbrahim'in en büyük özelliği misafirperver olmasıdır. Bizim de kardeşlerimizden istirhamımız misafirperverliklerini fakir kardeşlerine, yetim kardeşlerine göstermeleridir." diye konuştu. (Hüseyin Sayhar- İLKHA)

 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir