• DOLAR 32.387
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.253
  • ...
Umut Kervanı`ndan muhtaç aileye beyaz eşya yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi İstanbul'da bulunan Umut Kervanı Yardım Vakfı, Bismil'de tespit ettiği muhtaç bir aileye beyaz eşya yardımında bulundu.

Geçtiğimiz gün Rehber TV'de yayınlanan Umut Kervanı programında mağduriyetleri ekrana taşınan 9 nüfuslu Uğur ailesine hayırseverler yardım eli uzattı.

İlçeye 10 kilometre uzaklıktaki Çöltepe Mahallesi'nde yaşayan muhtaç aileye buzdolabı ve çamaşır makinasından oluşan beyaz eşya yardımı ulaştırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Umut Kervanı yetkililerinden Fuat Ayaş, "Uğur ailesine 5-6 yıldır her ay düzenli bir şekilde yardımda bulunuyoruz. Aile reisi İzzetin Uğur 61 yaşında. 40 yıldır çobanlık yapıyor. 6 çocuğu var. Bir çocuğu özürlü. Kardeşi onun yanından kalıyor. Uğur ailesine beyaz eşya alacak gücümüz olmadığı için Rehber TV'de her hafta yayınlanan Umut Kervanı programına katılarak gelen yardımlarla ailenin beyaz eşya ihtiyacını giderdik." dedi.

İlçede ciddi sayıda fakir ve ihtiyaç sahibinin bulunduğuna dikkat çeken Ayaş, bu noktada hayırseverlere büyük iş düştüğünü belirterek, hayırseverlere yardım çağrısında bulundu. (Hasan Gündüz-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir