• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
Malatya Valiliğinden kazaya ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kazayla ilgili Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, Hekimhan ilçesi Dikenli Mahallesi Yılanlı mevkisinde kayısı toplama işinde çalışan tarım işçilerinin dönüş yolunda kaza yaptığı belirtildi.

Açıklamada, "09.08.2017 günü saat 18.30 sularında kayısı toplama işleminin bitmesine müteakip traktör üzerinde sürücü ile beraber 5 kişi, arkasına bağlı bulunan römorkta ise 10 bayan tarım işçisi ile köye dönüş esnasında köy yoluna 150 metre tarla yolu üzerinde römorkun sol arka tekerinin virajdaki boşluğa düşmesi ve römorkun traktörden ayrılarak ters dönmesi sonucu tarım işçileri römorkun altında kalmışlardır." denildi.

Açıklamanın devamında, "Üzücü kaza esnasında bir bayan tarım işçisi olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye getirilen, 2 bayan tarım işçisi ise hastane de olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden tarım işçilerinin 1961 Elazığ Doğumlu Z.T., 1962 Adıyaman Doğumlu E.K., 1981 Adıyaman Doğumlu A.S. olduğu belirlenmiş, 7 bayan tarım işçisi ise yaralı olarak bahse konu Hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Kazazedelerin yakınlarının Hastanelere intikali sağlanmış kaza ile ilgili tahkikat devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.  (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir