• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Suriyeli iki grup arasında kavga: Bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Eyyubiye ilçesinde Suriyeli iki grup arasında çıkan sözlü tartışmanın silahlı, taşlı ve sopalı kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Kavga, saat 18.00 sırlarında Osmanlı Mahallesi'nde çıktı. Edinilen bilgilere göre, mahallede bulunan bir parkta oturan Suriyeli grup ile başka bir Suriyeli grup arasında çıkan sözlü tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

Silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada Hamid Ali adında bir Suriyeli yaralandı. Yaralı Ali, ambulansla Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kavgada babası yaralanan Mahmut İbrahim Ali, kavga anını şöyle anlattı: "Biz parkta otururken geldiler bize selam verdiler, biz de selamlarını almak istemedik. Dedik ki biz senin selamını almak istemiyoruz. Sonra bize silah ve sopalarla saldırdılar. Biz karşılık veremedik kalabalıklardı, bizi vurdular."

Çıkan kavgada olay yerinde bulunan bir müşterisinin arabasının hasar gördüğünü ifade eden oto yıkamacısı İbrahim Dağ ise şehir merkezinde kalan Suriyelilerle ilgili çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, "Suriyelilerin kendi aralarında yaptıkları kavgalarda biz zarar görüyoruz. Bunlar kendi aralarında kavga ederler sonra çekilirler." dedi. (Hüseyin Sayhar-İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir