• DOLAR 32.599
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2496.244
  • ...
TBMM İnternet Sitesi 7 Dilde Yayın Yapacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM`nin kurumsal olarak güçlendirilmesi, yasama ve denetim faaliyetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla çeşitli projeler başlatıldığını bildirdi.

TBMM`nin uluslararası imajını ve marka değerini destekleme etkinlikleri kapsamında, internet sayfasının İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Arapça, Rusça ve Çince dillerine çevrilmesine başlandığını ifade eden Çiçek, bu çalışmaların Nisan ayı sonunda bitirilmesinin hedeflendiğini bildirdi.

TBMM`nin, üniversitelerle diyaloğunun geliştirilmesi hedefi çerçevesinde Gazi Üniversitesi ile protokol imzalandığını ve Yasama Enstitüsü Projesi`nin hayata geçirildiğini hatırlatan Çiçek, şunları kaydetti:

``Ayrıca, TBMM`nin kurumsal yapısı ile yasama ve denetim süreçlerine ilişkin sunumlar yapılabileceği, üniversitelerin rektörlüklerine bildirilmiş ve talep eden üniversitelerde sunumlar yapılmaya başlanmıştır.

Halkla ilişkilerin geliştirilmesi kapsamında, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerine web sayfası üzerinden daha etkin bir şekilde alabilmek için başlatılan çalışma bu ay içerisinde tamamlanacaktır.``
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir