• DOLAR 32.602
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2498.204
  • ...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Şanlıurfa'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti'li belediyelerin çalışmalarını yerinde değerlendirmek üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Kaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Kaya'ya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül eşlik etti.

Belediye protokol girişinde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından karşılanan Kaya'ya çiçek takdim edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Protokol defterini imzalayan Kaya, daha sonra Başkanlık makamına geçerek Başkan Çiftçi'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

İl Teşkilatı ve Belediye Başkanları ilde gerçekleştirilen çalışmaları ele aldıklarını ifade eden Kaya, "Belediyelerimizin başarılı olması, belediyelerimizin daha güzel bir noktaya ulaşabilmesi için genel merkez olarak daha güzel işler yapması noktasında rutin olarak onları takip ediyoruz. Onlara öncülük ve rehberlik etmeye çalışıyoruz. Buradaki güzel hizmetleri başka şehirlere, başka şehirlerdeki güzel hizmetlerimizi buraya aktarılmasını yapıyoruz ve bu vesile ile Şanlıurfa'dayız. Çalışmalarımıza destek veren bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'yi dinleyeceğiz. Şanlıurfa'da neler yapılıyor neler yapılacak onları değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

Zor bir coğrafyada bulunan medeniyet ve Peygamberler Şehri Şanlıurfa'nın kendileri için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Kaya, burada yapılan çalışmaların daha iyi noktaya gelmesi için çalışma yürüteceklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaya, Başkanlık makamına geçerek Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan çalışmaları aktarma imkânı bulduklarını ve verimli bir toplantı yaptıklarını belirten Çiftçi, Şanlıurfa'nın tüm ilçelerine hizmet ettiklerini sözlerine ekledi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir