• DOLAR 32.561
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2427.305
  • ...
Bingöl Kalem Der`den çocuklara yönelik "Namaz" programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Kalem-Der, Kur'an Nesli Platformu'nun 'Hayat Namazla Güzel, Namaz Kılmayı Öğrenmeyen Kalmasın ve Haydi Namaza!' sloganıyla namaz ayı olarak ilan ettiği Ağustos ayında 6-10 yaş çocuklara yönelik 15 gün sürecek namaz programı düzenleyeceğini duyurdu.

Kalem-Der'den yapılan açıklamada, Kıyamette kulun ilk sorguya çekileceği ibadetin namaz olduğu hatırlatılarak her Müslümanın öğrenmesi gereken önemli ibadetin namaz olduğunu söyledi.

Açıklamada, "6-10 yaş arasındaki çocuklara namaz öğretilecek. Kalem-Der  merkez binalarında mahalle temsilciliklerinde ve Solhan, Genç, Karlıova ilçelerinde 15 gün süreyle namaz programı yapılacak. Programda çocuklara namazın önemi ile birlikte uygulamalı namaz öğretimi ve çeşitli etkinliklerle 6-10 yaş arasındaki çocuklara bu süre  içerisinde hem namaz öğretilecek hem de sevdirilecek. 15 gün süre sonunda 18 Ağustos Cuma günü Kültür Merkezinde herkesin katılacağı bir final programı yapılacak. Ailelerimiz namaz kılmasını bilmeyen çocuklarını derneğimize getirip teslim edebilirler. Çocuklarını bu güzel etkinlikten mahrum bırakmasınlar." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir