• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Elektrik Kesintileri Bıktırdı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman`da elektrik kesintilerinin belli bir kısmı giderilirken, çoğu yerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Çarşı Mahallesi Bankalar Cadde esnafı halen elektrik sıkıntılarını yaşadıklarını belirtiler. Cadde esnaflarından aldığımız bilgilere göre, aylardır elektrik sıkıntılarını yaşadıklarını ve bu yüzden iş yapamadıklarını belirterek, yetkililerin bu sıkıntıyı gidermelerini istediler.

Abdulselam Türkan (Mobilyacı), "Kışa girdiğimizden beri çok aşırı elektrik kesintileri yaşanıyor. Elektriksiz iş yapamıyoruz. Bir esnaf olarak müşterimize bir hizmet yapamıyoruz. İlgilere bu konuda gereğinin yapılmasını rica ediyoruz. Varsa bir eksiklik yapılmasını istiyoruz. Bankalar caddesi esnafı çoğu iş yapamadığından kirasını bile çıkaramıyor." ifadelerini kullandı.

H. Alaattin Akkuş (Elektrikçi), "Yük dengelemesi yapılmamasından elektrik kesintileri yaşanıyor. Böyle olunca aynı caddede bazı komşuların elektrik hattında sorun olmuyorken bazılarında ise elektrik sıkıntısından iş yapamıyorlar. Olmasa, yapamıyorsanız size deneyimli eleman gönderelim." dedi.

İdris Güneş (Çayıcı), "Batman`ın en işlek caddelerinden biri olan Bankalar Caddesinin son zamanlarda yaşanan elektrik sıkıntısından dolayı esnafın çoğunluğunu sıkıntılara düşürüyor. Yaşanan elektrik sorunlarının meydana çıkması ile esnaf iş yapamaz hale geldi. Bu sıkıntıların giderilmesi için yetkililere sesleniyoruz" şeklinde konuştu.

Musa Yaşar, "Bizler Bankalar Caddesi esnafı olarak sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük rahatsızlık duymaktayız. En kısa sürede yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz. Acilen yetkililerden bu sorunu gidermelerini istiyoruz ve buna duyarlı olmalarını rica ediyoruz." dedi.

Mücahit Gültekin (Beyaz Eşyacı), Bankalar Caddesi esnafı olarak aylardır elektrik sıkıntılarını yaşıyoruz. Bir köyde bile bu elektrik kesintileri yaşanmazken Batman merkezde elektrik kesintileri yaşanılıyor. Yaklaşık bir aydır yeni bir trafo takıldığı halde halen elektrik kesintisi yaşanılıyor" ifadelerini kaydetti.
(M. Sait Çelik - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir