• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
IHO EBRAR`dan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Van Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Yapılan yardım dağıtımıyla ilgili kısa bir açıklama yapan İHO EBRAR Türkiye Temsilcisi Sabahattin Ugar, IHO EBRAR'a yardım için müracaat eden hayırseverlerin desteği ile hazırladıkları gıda paketlerinin bir kısmını dağıttıklarını, kalan kısmını ise ileriki günlerde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacaklarını belirtti.

IHO EBRAR'ın uluslararası yardımların yanısıra Türkiye'deki yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptığı yardımlarına da dikkat çeken Ugar, "İHO EBRAR olarak bugün Van'da onlarca aileye gıda yardımında bulunduk. Bir kısmını dağıttık, geri kalan kısmını da ileriki günlerde dağıtmaya devam edeceğiz. Merkezi Hollanda'da olan bir kuruluş olarak oradaki hayırsever halkımızın katkısıyla bu gıda paketlerini dağıtıyoruz. Buradaki yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin bir nebze de olsa sıkıntılarını hafifletmek adına bu çalışmayı gerçekleştirdik. Kurban Bayramına yönelik çalışmalarımız da devam ediyor." diye konuştu.  (Erkan Karadağ - İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir