• DOLAR 32.601
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2497.114
  • ...

Erzincan havaalanında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile kamu kurum müdürleri tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, Erzincan Valiliğini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Eroğlu, daha sonra Valilik makamına geçerek açıklamalarda bulundu. Bakan Eroğlu burada yaptığı konuşmada, kentte 12 tesisin temelini atacağını belirterek, bu tesislerin toplam maliyetinin yaklaşık 88 milyon lira olduğunu ifade etti.

“BABA, OĞLUNA BÖYLE İMKAN VERMEZ”

Erzincan`ın Refahiye ilçesindeki Dumanlı Tabiat Parkı konusunda çalışmaların yapıldığı belirten Bakan Eroğlu, konuşmasında, “Başbakanımız Binali Yıldırım`ın çok önem verdiği bir husustur. Dumanlı Tabiat Parkı`nın ilanı bugüne yetiştirildi. Şimdi burada bunu imzalamanın mutluluğunu yaşıyorum. Erzincan`ı şifalı bal üretim merkezi yapmak istiyoruz. O bakımdan buradaki vatandaşlara teklif ediyoruz. Paran yoksa gel kardeşim para, arazin yoksa ormandan size bal ormanı için yer vereceğiz. Kovanı yoksa kovan vereceğiz. Arın yoksa arı vereceğiz. Hatta parası yok diyenlere yüzde 20`si hibe geri kalanı faizsiz destek vereceğiz. Baba, oğluna böyle imkan vermez" ifadelerini kullandı.

İHA