• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
Mescid-i Aksa`da engelsiz Cuma!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siygonist işgal polisleri Mescid-i Aksa'ya girişlere yaş sınırlaması getirmiş,haftalarca  Harem-i Şerif'te cuma namazı kılmak isteyen Filistinli Müslümanlar zulme tabii tutulmuştu.

Geçen haftaların ardından 50 yaş sınırını geçici olarak bugün kaldıran Siyonist işgal polisleri, Cuma Namazı için Müslümanlara herhangi bir kısıtlama getirmedi. Her yaştan binlerce müslümanın akın ettiği Aksa doldu, cemaat avluya taştı. Erkekler gibi kadınların da girişine engel olunmadı.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Harem-üş Şerif'e Müslümanların girişine engel getirilmedi ancak Siyonist işgal polislerin eli yine tetikteydi. Mescid-i Aksa'nın kapısı, avlusunda silahlı güçler hazırda beklerken, olay yaşanmadı.

Buna rağmen, Kalabalığın dağıldığı sırada haber yapmak için bölgede bulunan bir Kudüslü gazeteci, görüntü aldığı sırada Siyonist işgal polislerin müdahalesiyle karşı karşıya kaldı, gözaltına alındı.

SİYONİST İSRAİL'İN AKSA İŞGALİ

14 Temmuz tarihinden bu yana çeşitli bahanelerle Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girişine izin vermeyen Siyonist israil polisleri, çıkan olaylarda 6 Filistinliyi şehid etmiş, onlarca Filistinliyi de yaralamıştı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir