• DOLAR 32.346
  • EURO 35.164
  • ALTIN 2309.069
  • ...
SON DAKİKA
Hangi Laboratuvar Şehitlerin Kanını Helal Edebilir?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜSEYİN IŞIK/ANALİZ/DOĞRUHABER

Önce sakin sakin haberimizi okuyalım;

“Bangladeş İslam Vakfı, (Bangladesh Islamic Foundation) kendi bünyesinde Helal Test Laboratuvarı kuruyor. Bahsi geçen laboratuvarın açılışı bugün Diyanet İşleri Bakanının katılımı ile gerçekleşecek.

Bangladeş Diyanet İşleri Bakanlığının altında faaliyet gösteren söz konusu vakfın şu ana dek işlenmiş gıda ürünleri, dondurulmuş gıdalar, içecekler, et, giysi, bitkisel ilaçlar gibi kalemlerde 100'e yakın üründe ülkede 50 şirkete helal sertifikası verdiği belirtildi.

Bahsi geçen Vakfın bir yetkilisi, Müslüman ağırlıklı bir ülke olan Bangladeş'in küresel helal gıda pazarında önemli bir pay alma noktasında büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, söz konusu laboratuvarda ilk başta gıda ürünlerine helal test raporlarını vereceklerini daha sonra ilaç, kozmetik ve diğer ürün kategorilerinde de hizmet vermeye başlayacaklarını dile getirdi.“

Hüseyin'in Kanı Akarken Sen Sivrisinek Kanını mı Soruyorsun?

Dostalar, sizin de hatırınıza hemen gelmiştir ama yine de hatırlatmakta fayda var diye buraya tarihteki o meşhur olayı yazayım dedim:

“Hz. Hüseyin'in Efendimiz Kerbela'da İslâm ümmetinin gözleri önünde katledildikten kısa bir süre sonra, Hz. Hüseyin'in katledildiği yer olan Irak bölgesinden biri Medine`ye gelerek Hz.Abdullah b. Ömer'e sivrisinek kanının necis olup olmadığını sorar. Adamın Irak bölgesinden olduğunu öğrenen İbn-i Ömer şöyle der: "Hüseyin'in kanı akarken sen sivrisinek kanını mı soruyorsun?"(Buhari Tirmizi).

Şimdi Bangladeş`teki mus`tazaf Müslümanları hariç tutarak söylüyorum; “Ey bu alçak rejim ve ona tabii olan şeytanın uşakları! Cemaat-i İslam liderleri Abdülkadir Molla, Motiur Rahman Nizami, Mir Kasım Ali ve daha nicelerinin kanını rahat rahat akıtmadınız mı ümmetin gözleri önünde?

Hangi Laboratuvar Şehitlerin Kanını Sizin İçin Helal Edebilir Ki?

Şimdi de kalkmışlar Helal Test Laboratuvarı kuracaklarmış da, efendim halkın çoğu Müslümanmış da falan filan… Allah sizin zulüm ve kan üzerine kurulu düzeninizi alt üst etsin! Siz nerede helal nerede? Sizler âlimlerimizin kanını kursaklarınıza indirirken neredeydi bu Helal Test Laboratuvarı? Acaba o mübarek mücahitlerin kanları size helal miydi? Size tavsiyem ne bulursanız yiyin, size helali hoş değil, haram-zıkkım olsun. Bu içtiğiniz kanların üzerine tonlarca zemzem da içseniz siz necasetten tahir olamazsınız!

Hangi laboratuvar şehitlerin kanını sizin için helal edebilir ki?

Bu haberler de ilginizi çekebilir