• DOLAR 32.549
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.995
  • ...
Yenilenen Yüzüyle Söz ve Kalem Dergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Söz ve Kalem dergisi, yayın hayatına yenilenen yüzüyle hız kesmeden devam ediyor. Derginin konuları, grafiği, site içi dizayn ve haber linkleri ile yararlı olma ilkesini sürdürmeye devam ediyor. Dergi editörü Muttalip Kapar özellikle gençlerin sorunları ile ilgili çözüm önerileri ve hayata dair ne varsa ele almaya çalıştıklarını aynı zamanda paylaşım beklediklerini açıkladı.

 

Yapılan Eleştiriler ve İstekler Derginin Gelişmesine Destek Sağladı
"Yayın hayatımızın internet üzerinden devam etmesi okuyucularımıza ulaşmamızı kısıtlasa da dergi olarak aldığımız duyumlar bizleri mutlu ediyor" diyen editör Kapar , "Yapılan eleştiriler ve okuyucularımızın bizden istekleri derginin gelişmesine destek sağladı. Okuyucularımızdan isteklerimizin başında yapıcı eleştiriler ve yazıları takip etmeleri geliyor. Söz ve Kalem kurulu olarak okuyucularımızdan paylaşımlar bekliyoruz. Kısacası okuyucularımızdan aldığımız isteklere göre içeriğimizi belirliyor ve yararlı olmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Yazı Konularımızı Geniş Yelpazede Tutmaya Çalışacağız
Kısa zaman içerisinde dergicilik alanında gelişme gösterdiklerini belirten Edebiyatçı Editör Mutalip Kapar," Dergimizin içeriğini zenginleştirmek, haber linklerimizle gençlerin güncel ve tarihi olayları doğru olarak anlamsına ve idrak etmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz ve çalışacağız.
Aynı zamanda yazı konularımızı geniş yelpazede tutmaya çalışacağız.Fikirsel yazılardan edebi yazılara, manevi hakikatlerden bilimsel hakikatlere, makaleden şiire, sanattan astronomiye, psikolojiden tıbba v.s. karikatürden mizaha kadar kısacası faydalı olduğuna inandığımız hemen her konudaki yazılarımızla okuyucularımızla buluşmak, hedeflerimiz arasındadır. Biz belli bir kitleye hitap etmek amacıyla bu işe el atmadık. Kendisini endişe sahibi hisseden herkesi kucaklıyoruz."
şeklinde konuştu.

 

Paylaşımlarınızı Bekliyoruz
Derginin kendi öz yazar kadrosuyla beraber okurlarının da göndereceği yazılara ve paylaşımlara yer verileceğini belirten Editör Kapar, şöyle konuştu: "Okuyucularımızdan bizleri periyodik bir şekilde takip etmelerini ve yapıcı eleştirilerini bizlerle paylaşmalarını istiyoruz. Son olarak gelişmekte olan dergimizin yaygınlaşması için özellikle gençleri haberdar etmelerini ve paylaşımlarını bizlere göndermelerini istiyoruz.
Değerli okuyucularımızın da katkılarını beklediğimizi belirtmek isterim. Paylaşımlarını göndermek isteyen değerli okuyucularımız dergi@sozvekalem.com adresinden bize ulaşabilirler. Sonuç olarak şimdiden tüm camiamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve Allah`tan başarılar bahşetmesini diliyoruz. Çalışma bizden başarı Allah`tandır."

Söz ve Kalem Dergisini bilgisayarınıza ücretsiz, http://www.sozvekalem.com internet adresinden indirebilirsiniz.
 
Ayetullah Turgut - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir