• DOLAR 32.583
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2423.199
  • ...
Başörtüsü Yasağı Protestosuna Destek Çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN-Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP)Başkanı Salih Demir, başörtüsü zulmüne dikkat çekmek amacıyla Gaziantep`te yarın düzenlenecek olan basın açıklamasına duyarlı tüm STK`ları ve vatandaşları davet ettiklerini belirtti.
 
"Tüm Alanlarda Başörtüsüne Özgürlük" sloganı ile yola çıktıklarını belirten TESSEP Başkanı Salih Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Önümüzde dönemsel faaliyetimizin alt yapısı için yarın Gaziantep`te saat 09:00`da geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. Burada geçmiş dönemde yaptığımız toplantıda, yaptıklarımız ve yapamadıklarımızı konuşup, önümüzdeki dönem için, yapılması gereken çalışmalar ve faaliyet takvimimizi belirleyeceğiz. " dedi.
 
Yapılacak olan istişare toplantısının akabininde geniş katılımlı bir basın açıklaması düzenleyeceklerini belirten TESSEP Başkanı Salih Demir şunları belirtti: "Yarın yapacağımız istişare toplantısında sonra, keyfi ve hukuksuz bir şekilde Gazantep`te devam eden başörtüsü yasağının son bulması için saat 13:00`da Yeşilsuda geniş katılımlı bir basın açıklaması düzenleyeceğiz. Bu basın açıklamasını duyarlı tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını ve vatandaşları davet ediyoruz." İfadelerini kullandı.
 
A. Hakim Kurt-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir