• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.402
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 07 Mart 2012 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 
Bingöl Gazetesi: 120 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı
Etkili olan kar yağışı ile birlikte kapalı olan köy yollarının açılması için çalışmalarına devam eden Bingöl Valiliği`ne bağlı İl Özel İdaresi, kar nedeniyle 120 köy yolunun kapalı olduğunu açıkladı.
 
Bingöl Olay Gazetesi: Canlı Bomba Keşifçisi Yakalandı
29 Ekim 2011 Cumartesi günü PKK`lı Nazlı Görer`in Bingöl kent merkezine düzenlediği `Canlı Bomba` saldırı sonrası Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü`nün yürüttüğü operasyonlar kapsamında eyleme yardımcı olduğu tespit edilen Erdal T isimli terörist yakalandı.
 
Bingölün Sesi Gazetesi: Bingöllü Çiftçiler SÜTAŞ`ta Eğitim Aldı
SÜTAŞ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü ve Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü`nce yapılan protokol gereği, SÜTAŞ tarafından çiftçilere eğitimler veriliyor.
 
Bu kapsamda 27 Şubat- 1 Mart 202 tarihleri arasında SÜTAŞ Aksaray Süt Hayvancılığı Eğitim Merkezi`nde düzenlenen eğitime Bingöl`den 11 çiftçi ve 1 teknik personel katıldı.
 
Bingöl Kent Haber Gazetesi: 345 geçici işçi alınacak
Bingöl merkez, ilçe ve belde belediyelerinde 6 ay süreyle çalıştırılmak üzere 345 işçi alınacağı bildirildi.
 
Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Bingöl İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Bingöl Belediyesi, ilçe ve belediye başkanlıkları ile Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında imzalanan protokol uyarınca kamusal altyapının yenilenmesi, çevre temizliği, ağaçlandırma ve park düzenlenmesi işlerinde 6 ay süreyle çalıştırılmak üzere toplam 345 işçinin istihdam edileceği belirtildi.
 
Bingöl Haber 12 Gazetesi: Sigortasız Eleman Çalıştırılmayacak
Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2012 yılında yapılacak olan yapılarla ilgili Bingöl ve Muş ilinde faaliyet yürüten Yapı Denetim Firmaları ile toplantı düzenledi. Toplantı sonucunda alınan kararla, şantiye alanında sigortasız eleman çalıştırılmaması konusunda görüş birliğine varıldı.
 
Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir