• DOLAR 32.549
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2474.898
  • ...
Batman`da işgalcileri telin açıklamasına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgalcilerin Kudüs'te estirdiği teröre dikkat çekmek amacıyla HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından kitlesel basın açıklaması düzenlenecek.

Konuyla ilgili HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları İl Başkanı M. Enes İmir tarafından yapılan açıklamada, yarın saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanında "Kudüs İçin YolAÇIK" sloganıyla yapılacak etkinliğe tüm Batman halkı davet edildi.

İmir, HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın, Siyonist işgalcilerin Kudüs'te estirdiği teröre dikkat çekmek için "Kudüs İçin YolAÇIK" sloganıyla 11 ilde bisiklet turu düzenleyeceğini anımsattı.

Kendilerinin de düzenlemek istediği bisiklet turuna Valilikten izin verilmediğini, ancak kitlesel basın açıklaması yapabileceklerini belirten İmir, "HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları olarak bizler de Kudüs için pedal çevirmek istedik fakat Valilik bu etkinliğimize izin vermedi. Biz de etkinliğimizi basın açıklaması olarak yapacağız. Siyonistlerin 14 Temmuz'da Mescidi Aksa'yı ibadete kapatacak kadar pervasızlaşması ve bu zalimce karara karşı direnen Filistinli kardeşlerimizi şehit etmesi bizleri derinden üzmüştür. Bizler de elimizden geldiği kadar bu zulme karşı ayağı kalkıp tepki vermek istiyoruz. Saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağımız basın açıklamasına vicdan sahibi tüm halkımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir