• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İpekyolu Belediyesinden asfaltlama çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce asfaltlama yapılmayan Kevenli Mahallesi'nde İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlama çalışması yapılıyor.

İyileştirme projesi kapsamında Kevenli'de parke taşlı yol ve köy meydanı yapımı çalışmalarının yanı sıra köy okulunun iyileştirilmesi ve metruk yapıların yıkılması hizmetleri vatandaşlara sunulduğu belirtildi.

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gün, saat ve yer ayrımı yapmadan hayata geçirdiği bir diğer çalışma da ilçenin muhtelif bölgelerinde açılan yeni yollar. İmara uygun ve günün ihtiyaçlarına cevap verecek kalitede yapılan çalışmalar çerçevesinde, DSİ Kanalı Bağlantı Yolu, Nalbantoğlu Bağlantı Sokak ve Selçuklu Sokak'ta yeni yollar hizmete açıldı.

Bir diğer çalışma ise merkez mahallesi olan Cevdetpaşa Mahallesinde. Ufuk, Dabbaoğlu, Çarşamba Pazar, Amiklioğlu ve Emniyet 1, 2, 5, 7, 8'inci sokaklar asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu dile getirildi.

Çalışmaları bizzat yerinde kontrol eden İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti. Semtteki çocuklara hediyeler verirken bir vatandaşın daveti üzerine ev ziyaretinde bulunan Öztürk, yaşam koşullarının belki de en önemli şartlarından biri olan yol ve asfaltlama çalışmalarının, bundan sonra da tüm hızıyla devam edeceğini vurguladı. (İLKHA)























Bu haberler de ilginizi çekebilir